Tilbakemeldinger

«Her er hjelp og inspirasjon å hente frå ei flott personlegheit i Refvikja. Eva Marie har både utdanninga, livsvisdomen og kontaktskapande evner som skal til for å hjelpe folk som slit eller som ønskjer å utvikle seg.»
– Arnold


«Det beste med kunstterapien er at det har hjulpet meg til å bli bedre kjent med meg selv. Det blitt klarere for meg hvordan jeg må benytte ressursene mine og disponere tiden min for å være i balanse »  
– Sonja 52


«Kunstterapi har gitt meg støtte og hjelp til å stanse flukten bort fra meg selv, hjulpet meg til å innse at jeg selv, og alle rundt meg, har det best ved at jeg er meg, at jeg lever helt og nært mitt egentlige jeg.  Kun ved å være nært mitt egentlige jeg kan jeg bidra positivt til andre og bare slik kan jeg åpent ta imot det andre gir til meg. Kunstterapi har gitt meg mot, støtte og glede til å være i den livslange læringen det er å være menneske, og å se alle mennesker, også meg selv, som verdifulle og likeverdige.»
– «Lille»


«Kunstterapien har for meg hjulpet meg til å ta ansvar for eget liv, uavhengig av min oppvekst. Det er bare jeg som den eneste personen som kan ta mitt eget liv på alvor! Kunstterapien har gjort at jeg har fått mer forståelse av eget indre liv, det ytre livet og egne reaksjoner på omgivelsene. Kunstterapien har hjulpet meg slik at traumer har løsnet. Jeg har blitt mer tilstede i min egen kropp slik at jeg stoler mer på egen kropp. Jeg har nærmet meg mine omgivelser på en god og tryggere måte en før. Jeg føler jeg kan tillate meg å «leve» mere en tidligere. 
– Britt 46


«Kunstterapi har hjulpet meg å finne ressursser og styrke i meg selv. Det har også bearbeidet gamle sår og gitt plass til mer frihet og glede.» 
– Elin 34


«Å kaste seg ut i kurs eller andre ting man ikke kjenner til er utfordrende og skikkelig skummelt! Ordet terapi er jo dritskummelt! Hallo trenger jeg terapi lissom 😉 Men da å hive seg ut å bli kjent med nye mennesker og få lære nye ting om seg selv og andre er så spennende. Nå har det jo seg slik at alle sammen tenker mest på seg selv, og uansett hva man foretar seg er det en tanke om hva gir dette meg. Å det er ikke å være egoistisk men det er realistisk synes jeg 🙂

Det kurset ditt ga meg var faktisk ganske mange ting.. først var det å komme over bøygen å tørre å melde seg på noe man overhodet ikke hadde anelse på hva var. Så var det å stille seg helt åpen og være med på det som skjer på et slikt kurs… Bare tanken på å tegne å da skal blir kritisert og studert ditt resultat kan jo være en tøff ting for mange. Men jeg lærte at den som er kritisk og mest negativ til det jeg lager er meg..Så det jeg har tatt med meg og lært veldig var å slutte å tenke på hva andre sier og slutte å kritisere meg selv.

Det å aldri være god nok og strekke opp til mine egne forventninger. Så det du sa om å tenke som ungene i barnehagen, vær ukritisk å vis det frem med et smil å stolthet etterpå 🙂 Det lærer jeg ungen min og det jobber jeg med hver dag. For det var så utrolig viktig å da slutte å være så streng med seg selv. Det har jeg helt klart tatt med meg på flere områder av livet 🙂 Tror aldri man blir ferdig å jobbe med det 😉

Det var utrolig fint å få satt opp ting i perspektiv å få dine ord på det man tegnet. Det var befriende på mange måter den oppstillingen med foreldrene. Å tegne ned all samvittigheten og brenne det bak huset var befriende. Du har et Fantastisk rolig og behagelig lynne slik at det var lett å føle seg trygg og ivaretatt på ditt kurs. Du brukte tid og så hver enkelt!

Å av min erfaring er det akkurat det vi trenger. For vi har jo ikke tid å se hverandre lengre, så merker selv å bli sett er skummelt og godt på samme tid. Bare det å bli mottatt med håndtrykk og klem er faktisk en fantastisk opplevelse. Hvor mange kursholdere gjør det? Aldri opplevd det før.. Men vert på et kurs der kursholder tok hver enkelt i hånden og forklarte etterpå hvorfor, det var vel markedsføringkurs 😉

Så det var godt å føle seg ønsket og velkommen :)»